Gespecialiseerd in herstellingswerken en restauratie voor de grote horlogerie

Wij kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het restaureren van torenuurwerken, pendules, staande klokken en zelfs astronomische uurwerken.

Niet alleen het herstellen van beschadigde stukken maar ook het vervaardigen van ontbrekende of onherstelbare stukken behoort tot onze expertise

8942b448-439c-4466-b349-0225b8bfb2b9
bewerkte foto

Over Ons

Gepassioneerd als we zijn door de rijke historie van de horlogerie en het vernuft van de bouwers van deze prachtige mechanieken, voeren we onze restauraties uit met de nodige eerbied en respect voor de historische context.

Onze visie is dan ook dat we enkel die restauraties uitvoeren die noodzakelijk zijn om de klok terug te laten functioneren zoals de oorspronkelijke klokkenmaker het ontworpen heeft en met de materialen die er toen voor handen waren. De sporen die de tijd heeft nagelaten en die geen afbreuk doen aan de integriteit van de klok, worden dan ook zo veel mogelijk behouden.

 

En onze vrienden...

Wij staan natuurlijk niet alleen met onze passie voor de horlogerie en de verschillende ambachten die daarbij komen kijken en delen deze passie ook graag met anderen.

Hierdoor kunnen wij een beroep doen op een groot netwerk van verschillende experts, ondernemers en liefhebbers met een zelfde visie. Wij nodigen u dan ook uit met sommigen onder hen kennis te maken via de links naar hun website die u hier terug vindt

uurwerkgezelschap

Contacteer Ons